Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

LED Protect 500 ml

LED Protect

LED Protect beschermt de plant tegen negatieve invloeden die kunnen optreden door het kweken onder led kweekverlichting. De toediening van LED Protect zorgt ervoor dat planten bestand zijn tegen alle vormen van stress. Daarnaast zorgt het voor een bodem die gebuffert is in het gehele spectrum aan (spoor)elementen. LED Protect bevat alle natuurlijke elementen in direct opneembare vorm, waardoor mogelijke obstakels in het dieet van de plant vermeden worden. De organische moleculen in LED Protect fungeren daarnaast ook als co-enzymen. Deze stoffen zorgen ervoor dat de enzymen in het ecosysteem geactiveerd worden.

Het gestabiliseerde salicylzuur dat aanwezig is in LED Protect stuurt de systemische resistentie van planten aan. Door de toevoeging van dit planthormoon wordt een plant in opperste staat van paraatheid gebracht, waardoor het zichzelf beter kan beschermen tegen bedreigingen van zowel biotische als abiotische aard. Zo kan de plant na toevoeging van LED Protect dus niet alleen beter tegen extreme hitte en kou, maar is het ook beter bestand tegen mijten en schimmels.

De plant maakt meer vitamine C aan, en zorgt hierdoor voor een hoger gehalte pigment (zoals anthocyanen of betalaïnen) in de plant. Deze stoffen werken als een filter voor de plant om de schadelijke effecten van UV-straling van LED verlichting op de plant te verminderen.

Door gebruik van LED Protect wordt de plant maximaal beschermd tegen de negatieve gevolgen van stress. De plant kan zich hierdoor optimaal ontwikkelen, wat resulteert in meer gewicht van dezelfde plant.

Wat zijn de effecten van LED protect ?
-    Hogere weerstand in de plant
-    Betere bescherming tegen stress (ongedierte, kou, hitte, zoutstress, schimmels, rot, tabak-mozaïk-virus etc.)
-    Meer vitamine C
-    Verhoogde effectiviteit van fotosynthese
-    Stimuleert de aanmaak van bloeihormonen
-    Meer bloemvorming
-    Snellere afbloeiing van vruchten
-    Beschermt tegen fotovergiftiging door teveel licht
-    Beschermt tegen schadelijk licht zoals UV

Heb je zelf een winkel en wil je dit product ook verkopen? Klik dan hier voor meer informatie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: LED Protect
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 32,25

Tags: led, protect, led protect 500 fertilizers