Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

HY-PRO HYDRO A & B

HY-PRO HYDRO A & B

Speciaal ontwikkeld voor het telen op hydro systemen.

Hydro A en Hydro B voedingstoffen zijn op een zodanige wijze samengesteld dat alle planten onder allerlei omstandigheden optimaal zullen reageren.

De meeste hydro cultuur bodems bevatten onvoldoende voedingsstoffen en sporenelementen, deze worden met onze HY-PRO Hydro A & B aangevuld.

Beide factoren zijn belangrijk voor de planten om tot een uitbundige groei en bloei te komen.

HY-PRO Hydro A & B is ontwikkeld om optimaal in de voedingsbehoefte van uw plant te voorzien. Het biedt alle benodigde voedingsstoffen en sporenelementen voor een gezonde en sterke plant. Uw planten zullen er, tijdens verschillende omstandigheden en levensfases, dankbaar op reageren. Door de complete formule kunt u het product gedurende de gehele levenscyclus van de plant toevoegen.

HY-PRO Hydro A & B is een geconcentreerde meststof, die uw planten op sublieme wijze verzorgd. HY-PRO Hydro A & B biedt essentiële voedingsstoffen voor een sterke groei en bloei van planten. In tegenstelling tot andere producten, bevat het reeds alle benodigde voedingsstoffen en sporenelementen voor een goede ontwikkeling van uw plant, wat zal resulteren in een ongekende opbrengst.

HY-PRO zorgt voor vitale planten en is geschikt om te gebruiken tijdens de groei- en bloeiperiode. Voeg bij iedere waterbeurt HY-PRO Hydro A + B toe , meng 5 ml Hydro A  met 1 liter water. Roer, voeg 5 ml Hydro B toe en roer opnieuw.

  

Tips en Voordelen:

  • geschikt voor groeiende èn bloeiende planten
  • eenvoudig in gebruik, gewoon meegeven bij elke waterbeurt
  • meet altijd uw EC en pH-waarde, meten is weten!
  • kan gebruikt worden voor zowel hydrocultuur, rockwool en mapito
  • gebruik tezamen met onze Rootstimulator en Spraymix voor het beste resultaat
  • volg altijd de aanwijzingen op het etiket
  • geen residu door hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor geen verstoppingen in druppelsystemen en computers.
Weergegeven:
Sorteren op: