Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

Spectro Light Controller

Nieuw

Spectro Light Controller

Volledige lichtregeling binnen handbereik!

De Master-controller, speciaal ontworpen om uw armaturen uit de e-serie te bedienen, biedt u maximale controle en gebruiksgemak, plug and play installatie en veiligheid.

Sluit gewoon de controllerkabels aan op de armaturen met de meegeleverde T-splitter, zet de knop op de armaturen op EXT (Externalcontrol), plug de controller en de armaturen direct in het stopcontact en je bent klaar om te gaan.

De controller kan alle onderling verbonden armaturen in- en uitschakelen met zijn interne timer, aanpassen naar uw gewenste uitgangsniveau (in percentage of exact uitgangsvermogen) en zelfs zonsopgang en zonsondergang simuleren om het klimaat in je kweekruimte geleidelijk aan te passen wanneer je lampen aan- of uitgaan.

Deze elektronische controller vervangt dure schakelapparatuur en voorkomt tegelijkertijd hoge piekspanning bij het inschakelen van uw verlichting.

Twee zeer belangrijke kenmerken zijn de autodim-functie en noodstop. Wanneer de de temperatuur in uw kweekruimte boven het gewenste niveau stijgt kan uw gewas onherstelbaar worden beschadigd. De temperatuursensor voelt dit en dimt automatisch de verlichting om uw veilige temperatuur niet te overschrijden en te handhaven. Het display en waarschuwing LED geeft aan wanneer dit gebeurt, en geeft ook aan of dit is gebeurd terwijl u niet aanwezig was zodat u het probleem kunt oplossen. Als om welke reden dan ook uw klimaatregeling helemaal niet werkt en de temperatuur stijgt tot onaanvaardbare niveaus, zal het systeem een ​​noodsituatie uitvoeren alle aangesloten apparatuur uitschakelen. Het alarmcontact van de controller kan worden aangesloten naar uw alarmsysteem voor onmiddellijke (telefonische) melding.

U kunt al uw armaturen uit de e-serie op één controller aansluiten, zelfs verdeeld in twee afzonderlijke ruimtes met een eigen temperatuursensor voor automatisch dimmen bij hoge temperaturen en in noodgevallen uitschakeling bij extreme temperatuur


Daarnaast zijn er mogelijkheden om bv CO2 apparatuur,airco of verwarming te schakelen
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: Light Controller
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 265,00

Tags: spectro, light, controller