Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

Power Grow 500 omgekeerd osmose (20 L/U)

Power Grow 500 (omgekeerd osmose) POWERGROW

Prijswinnend product

Growtechnology USA design

Omgekeerd osmose filter voor de productie van 500 liter puur water per 24 uur. Het proces van omgekeerd osmose is bedoeld voor toepassingen waarbij absoluut zuiver water nodig is. Voorbeelden hiervan zijn laboratoria, ziekenhuizen (nierdialyse), drukprocessen, autowasstraten en als basis voor dranken zoals bier en frisdrank. Uiteraard geldt ook voor de plantenkweek dat hoe puurder het water is, hoe beter het is voor de plant.

Je kunt de Power Grow heel eenvoudig aansluiten op je kraan middels de meegeleverde slang met aansluitring. Aan de andere kant van de Power Grow heb je een uitgaande slang met kraan. Zodra de kraan open staat loopt het water door het filter en kun je het gefilterde water direct gebuiken. De maximum capaciteit  van de Power Grow is 20 liter per uur.

Het water wordt dus al gefilterd voordat je eventuele voeding toevoegt. Een groot voordeel hierbij is, dat het gefilterde water een veel lagere EC waarde heeft dan het ongefilterde water dat je uit de kraan haalt. Dit betekent dat je meer voeding toe kunt voegen, waardoor de plant veel sterker, groter en voller kan worden. Puur water zorgt daarbij ook voor een stabielere PH waarde.

Verwijdert:
zout, zware metalen, chloor, chloramine, nitraat, nitriet, vuil, roest, herbicides en pesticides (bestrijdingsmiddelen), chemische smetstoffen, bezinksel, benzeen, tolueen, oliën, oplosmiddelen, polychloorbifenyl en trihalomethanen.

Voordelen:
-    Helpt PH te stabiliseren
-    Ideaal voor organisch kweken
-    Beschermt waardevolle micro-organismen in de grond
-    Zorgt voor maximale effectiviteit van je voeding
-    Gezonde, weelderige planten
-    Grote, zware vruchten

GrowMax Water adviseert om het filter elke 6 maanden of 12.000 liter te vervangen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: POWERGROW
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 234,90

Tags: power, grow, 500, (omgekeerd, osmose), plant, verzorging (20, l/h) l/u)