Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

Over ons

Welkom

In deze online shop vind je alleen de allerbeste kweekartikelen. Je kunt ons zien als trendwatcher en speciaalzaak voor hobbymatige plantenkweek. We zijn constant op zoek naar vernieuwende producten en willen deze graag met je delen. Meestal gaat het om producten die je niet snel in de winkel zult tegenkomen. Wij zoeken namelijk juist naar de topproducten van de nabije toekomst. Bij ons vind je dus producten die nog enigszins onbekend zijn, maar waarvan wij vinden dat iedereen ze toch (op zijn minst) een keer zou moeten proberen.


Producten

Met een ervaren team van branche kenners zijn wij continu op zoek naar nieuwe producten of merken. Wij struinen alle belangrijke beurzen in de wereld af en zijn dus altijd op de hoogte van nieuwe trends. Producten waar wij (en jullie) niet omheen kunnen vind je in deze shop. De meeste producten in deze shop hebben in het recente verleden belangrijke branche prijzen gewonnen, maar soms plaatsen wij ook producten of merken die (nog) niet de erkenning hebben gekregen die ze volgens ons wel degelijk verdienen.


Bestellen

De artikelen in deze shop zijn bijna altijd direct uit voorraad leverbaar. Bestellen, betalen en verzenden gaat allemaal snel en probleemloos. Wij streven er altijd naar je bestelling binnen 3 werkdagen na betaling bij je te hebben afgeleverd. Alle bestellingen worden goed en stevig ingepakt in neutrale verpakking. Wil je een bestelling liever ergens zelf afhalen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons gewoon even een e-mail, dan laten wij je weten waar het dichts bijzijnde afhaalpunt is dat het betreffende product op voorraad heeft.


Wetgeving

Onze producten zijn bedoeld voor de hobbymatige plantenkweek. Nagenoeg alle producten kunnen gebruikt worden voor het kweken van elk soort plant. Per 1 maart 2015 wordt in Nederland een nieuwe wet geëffectueerd. Deze wet zegt dat iedereen die bijdraagt aan het mogelijk maken of vergemakkelijken van grootschalige, professionele hennepteelt, strafbaar gesteld kan worden.

Wij richtten ons ook voor 1 maart 2015 al enkel op hobbyisten die het leuk vinden om hun eigen plantjes op te kweken voor eigen gebruik, wat voor soort plant het ook is. Door de nieuwe wet zijn wij genoodzaakt om nóg kritischer te kijken naar de bestellingen die wij binnen krijgen. Indien wij het vermoeden hebben dat de bestelde artikelen gebruikt gaan worden voor grootschalige, professionele hennepteelt, mogen, willen en zullen wij de bestelling niet accepteren.