Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

K3 L600 LED kweeklamp

K3 L600 LED kweeklamp K3 L600

Na jarenlang nauwgezet onderzoek en ontwikkeling waren daar eindelijk de KIND LED Grow Lights. En wat een kunststukken zijn het geworden! De K3 serie LED kweeklampen bevat de krachtige 3 Watt Light Emitting Diodes (LED), met een gepatenteerd en geïntensiveerd spectrum dat zorgt voor perfecte groei en bloei. Deze revolutionaire serie LED kweeklampen zorgt daarmee voor de allerbeste resultaten, terwijl het maar ongeveer de helft van de stroom gebruikt en nagenoeg geen warmte produceert. Met een KIND LED kweeklamp ga je gegarandeerd je eigen records breken. En dit doe je met een lamp die stiller, koeler en efficiënter is dan elke andere lamp op de markt.

Productdetails

-    Werkelijk verbruik: 320 Watt
-    Vergelijkbaar met:  600 Watt HPS
-    Aanbevolen hoogte: minimaal 60 cm boven de top van de plant*
-    Reikwijdte: 90 x 120 cm (bij bovenstaande hoogte)
-    Branduren: +50.000
-    Gewicht: 9.1 kilogram
-    Afmetingen: 64 x 28 x 8 cm

LED vs. HPS
De KIND LED kweeklampen gebruiken gemiddeld ongeveer de helft van de elektriciteit die HPS lampen gebruiken. Daarbij produceren de KIND LED kweeklampen een veel beter resultaat per Watt met een duidelijk betere kwaliteit. Doordat KIND LED kweeklampen veel minder warmte produceren dan HPS kweeklampen, hoeven ze niet luchtgekoeld te worden en is er geen extra ventilatie of afzuiging nodig. De KIND LED kweeklampen blijven zo koel, dat er naast interne circulatie ventilatoren geen aanvullende klimaat beheers apparatuur nodig is. Lagere lichttemperatuur zorgt voor een makkelijker te controleren klimaat waarin je planten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Omdat de individuele diodes van een KIND LED lamp ingesteld zijn op een specifieke kleur en proportie, kunnen de lampen exact het juiste spectrum uitstralen dat een plant in ontwikkeling nodig heeft, met weinig tot geen verspilling. Het complete 12-band spectrum is ontwikkeld om een perfecte match te hebben met de behoefte van jouw planten. Kwekers die KIND LED kweeklampen gebruiken kunnen hun kweekruimte vereenvoudigen, het verbruik van elektriciteit zal flink verminderen, de kweekruimtes kunnen koeler gehouden worden en waarschijnlijk het allerbelangrijkste: De resultaten zullen significant verbeteren!

KIND LED vs. Andere vergelijkbare LED bedrijven
LED lampen gebruiken vele kleine LEDs, ofwel Light Emitting Diodes, die elk een golflengte van een elektromagnetische schaal projecteren. Je kunt dit zien als de zichtbare (of soms onzichtbare) kleur van een diode. Planten gebruiken en absorberen een collectie van kleuren tussen 400nm en 700nm om tot fotosynthese te komen. De meeste LED bedrijven gebruiken slechts 2 of 3 van de kleuren die de plant nodig heeft voor fotosynthese en plantgroei. Planten die niet het volledige licht spectrum dat ze nodig hebben ontvangen, kunnen zich niet goed ontwikkelen. KIND LED kweeklampen bieden het volledige 12-band lichtspectrum dat de planten alle lichtcomponenten krijgen die ze nodig hebben tijdens elke fase van de groei- en bloeicyclus. Een ander groot pluspunt aan de KIND LED lampen is het gebruik van de 'secondary optical lens', die PAR verder verhoogd en zorgt dat het licht tot diep tot in de plant doordringt (secundair en tertiair niveau) en daarmee zorgt voor een groter aantal plaatsen waar stevige en dichte toppen zich kunnen vormen.

De 3 Watt diodes van KIND LED kweeklampen draaien op een 650ma stuurstroom en bieden de perfecte mix van intensiteit, efficiëntie, duurzaamheid en lage temperaturen, waardoor de KIND LED kweeklampen zonder twijfel de superieure keuze zijn ten opzichte van elke andere LED kweeklamp. De meeste LED lampen van andere merken opereren met lagere diode wattages en minder stuurstroom, waarmee ze zich niet kunnen meten met KIND LED lampen.

KIND LED kweeklampen bieden als enige 3 Watt kweeklampen een volledig 12 bandbreedte spectrum LEDpanel, een secondary high intensity optical lens en 2CM aluminium schakelkaarten.  De KIND LED kweeklampen evenaren of overtreffen daardoor elke andere 3 Watt opzet die er te vinden is, ongeacht de prijzen en beweringen die daarbij gegeven worden. Gegarandeerd!

 

 

Wil je een productdemonstraite van deze KIND LEDkweeklamp? Neem dan even contact met ons op.
Wil je dit product liever ergens zelf afhalen en contant betalen? Neem dan even
contact met ons op.
Heb je zelf een shop en wil je dit product ook verkopen? Klik dan
hier voor meer informatie.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gratis verzending

Dit product wordt gratis verzonden binnen Europa

Prijswinnend product

Winner 2015 Stash Awards

  • Model: K3 L600
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 671,00

Tags: kind led, led kweeklamp, kweeklamp l600, verlichting serie