Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

Gorilla kweektent 240x480cm

Gorilla kweektent 240x480cm GGT816

Prijswinnend product

Winner 2012 Stash Awards

Gorilla kweektenten zijn industrieel ontwikkelde kweektenten die ideaal zijn voor experts, maar ook perfect zijn voor beginners. Gorilla kweektenten zijn voorzien van doorkijkramen en hebben rondom ingangen, zodat je vanuit elke kant  bij je planten kunt. De slang-gaten zijn op de logische posities geplaatst en hebben een dubbele sluiting. De tent is vervaardigd van het meest dichte canvas. Maar het mooiste hebben we nog niet verteld: Gorilla kweektenten worden geleverd met een extension set waarmee je de kweektent nog eens 30 cm hoger kunt maken. Hierdoor kan je tent 'meegroeien' met je plant.

Afmetingen:

  • Breed: 240 cm
  • Diep:   480 cm
  • Hoog:  210-240 cm 

 

5 redenen waarom Gorrila kweektenten de beste kweektenten zijn:

1/  Gorilla kweektenten zijn hoger dan alle andere kweektenten. De extension set maakt het mogelijk je kweektent te verhogen, zodat deze mee kan groeien met de plant.

2/ Gorilla kweektenten zijn dikker dan alle andere kweektenten. De tent is gemaakt van canvas met een draaddichtheid van 1680D. Andere tenten hebben een dichtheid van 200D - 600D. Daarmee zijn Gorrilla kweektenten dus 3 tot 9 (!) keer dichter dan andere kweektenten.

3/ Gorilla kweektenten zijn sterker dan alle andere kweektenten. Het frame bestaat uit een metalen kliksysteem dat 2 tot 5 keer sterker is dan het frame van elke andere kweektent. De frames van Gorilla kweektenten zijn zo sterk dat ze 135 kg kunnen dragen.

4/ Gorilla kweektenten zijn beter dan alle andere kweektenten. Het dichte materiaal en de luchtdichte sluitingen en openingen houden geur en geluid binnen en maken deze tent 100% waterdicht. 

5/ Gorilla kweektenten zijn beter afgewerkt dan alle andere kweektenten. Geen plastic onderdelen, de grootste en sterkste ritsen op de markt, diamond reflection technology, dubbel afsluitbare slang-gaten, afgesloten doorkijkgaten, een opbergvakje, een draagzak voor het canvas. Met andere woorden; oog voor detail, overal!

 Wil je dit product liever ergens zelf afhalen en contant betalen? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb je zelf een shop en wil je dit product ook verkopen? Klik dan hier voor meer informatie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: GGT816
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.385,50

Tags: gorilla kweektenten, kweektenten 240x480cm original