Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

Flow & Grow 150 (aero) 145x133 cm

Flow & Grow 150 (aero) 145x133 cm FG150

De Flow & Grow 150 is een aeroponic kweeksysteem voor 39 planten. Bij aeroponic kweken wordt geen kweekmedium (zoals aarde of cocos) gebruikt, maar hangen de wortels open en bloot in een luchtkamer, die 24/7 vochtig wordt gehouden. De wortels worden continu beneveld met voedingsoplossing. Het grote voordeel hiervan is dat de wortels zich kunnen ontwikkelen in een extreem zuurstofrijke omgeving, wat zorgt voor een snelle en krachtige ontwikkeling van de wortels en de plant in zijn geheel. Het resultaat is gezonde, volle planten met zware vruchten. Uiteraard is het ook prettig dat je, door gebruik van een aeroponic kweeksysteem, niet meer hoeft te sjouwen met een zwaar medium en deze ook niet meer tussentijds hoeft te vervangen. 

De Flow&Grow systemen van Dutch Hydroponics Solutions zijn de laagste aeroponic kweeksystemen die er op de markt verkrijgbaar zijn. De systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en in een handomdraai opgebouwd. Het syteem wordt geleverd inclusief pomp en netcups.Specificaties:
-    Breed: 145cm
-    Diep: 133cm
-    Hoog: 27cm

Systeem bevat twee reservoirs van totaal 80 liter (genoeg voor maximaal 4 dagen voedingswater voor snelgroeiende planten)


Wil je dit product liever ergens zelf afhalen en contant betalen? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb je zelf een shop en wil je dit product ook verkopen? Klik dan hier voor meer informatie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: FG150
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 552,50

Tags: flow, grow, 150, (aero), 145x133, method, seven dhs (dhs)