Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

Eazy Pyramid Mini

Eazy Pyramid Mini

Sterkere, gezondere planten in minder tijd

De Eazy Pyramid Mini is een geweldige nieuwe ontwikkeling voor de tuinbouwsector. Het geoptimaliseerde groeivolume, gelijk aan 5 ltr, is genoeg voor een hele gewascyclus. Het verbetert ook alle onovertroffen kenmerken van de Eazy Plug. Zoals vooraf bepaalde en gebufferde pH- en EC-waarden, of de volledig zelfregulerende lucht-waterverhouding. Je zou echt kunnen zeggen dat de Eazy Pyramid Mini de volgende evolutie is in de biologische teelt.

Dichte wortelstructuur veroorzaakt door airpruning

Eazy Pyramid Mini is stevig gehecht om zonder plastic te worden gebruikt. Op deze manier stoppen wortels met groeien wanneer ze lucht aan de buitenkant van het blok ontmoeten. Als gevolg hiervan zullen de wortels nieuwe worteltakken in het blok beginnen te groeien, waardoor het aantal absorberende wortels in het blok ernstig wordt verhoogd en een veel dichter wortelsysteem wordt gecreëerd. Het wordt het  airpruning-effect genoemd. Op deze manier wordt het absorptievermogen van de wortelstructuur gemaximaliseerd voor de best mogelijke opname van voedingsstoffen en vloeistoffen.

Onbeperkte houdbaarheid

De Eazy Pyramid Mini wordt gedroogd geleverd, waardoor hij schoon en lichtgewicht is, onbeperkte houdbaarheid en geen risico op schimmels. Een droge Eazy Pyramid Mini neemt het water heel gemakkelijk en snel terug, met behoud van alle eerdere kenmerken. Dus helemaal gebruiksvriendelijk.

Snel een gezonde plantontwikkeling

Als gevolg hiervan zal het effectieve worteloppervlak van uw plant veel groter zijn, en daarmee de opname van water met de nuttige voedingsstoffen die u toevoegt. Uw plant zal sneller groeien, gezonder zijn en hogere opbrengsten produceren dan in enig ander beschikbaar groeimedium.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: PYRAMID MIN
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 3,80

Tags: eazy, pyramid, mini, eazyplug, blokken