Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

SURYA LED GROW LIGHTS

SURYA LED GROW LIGHTS

Surya Led Grow Lights


LED kweeklampen die bedoeld zijn voor gebruik tijdens de groeifase van gewassen geven doorgaans een licht af in een kleurtemperatuur die ergens tussen de 9.500 en 10.000 Kelvin ligt.

De 20 T8 Vegtube van Surya straalt echter een licht uit van 14.000 K en daarmee heeft Surya het spectrum van deze LED kweeklamp aanzienlijk verder in het blauwe lichtbereik geplaatst. Dit maakt de 20 T8 uniek in z’n soort, wat één van de redenen is dat je deze LED kweeklamp in grote aantallen kunt tegenkomen bij professionele tuindersbedrijven.

Dit ongebruikelijke spectrum werd namelijk speciaal ontwikkeld voor stekken en zaailingen, jonge plantjes zoals je die in grote hoeveelheden aantreft in de glastuinbouw.  Uit diverse proefnemingen is gebleken dat een dergelijk pril gewas uitstekend gedijt onder de Surya 20 T8 Vegtube. Ze groeien sneller en ontwikkelen eerder wortels dan de jonge plantjes die onder andere lampen opgroeien.

Naast dit unieke spectrum zijn er nog twee andere eigenschappen die de 20 T8 tot een populaire LED kweeklamp in de professionele kweeksector maken.  Allereerst de zéér lage prijs in combinatie met het lage stroomverbruik. Eén Vegtube verbruikt slechts 20 watt en je hebt er al een voor minder dan € 60,-. Als tweede voordeel geldt dat deze lampen kunnen worden gebruikt in een zogenaamde Daisy Chain. Dit houdt in dat de lampen in serie op elkaar kunnen worden aangesloten waardoor het in- en uitschakelen van een grote hoeveelheid lampen vanaf één punt mogelijk is.

Weergegeven:
Sorteren op: