Onze website gebruikt cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees meer

EAZYPLUG

EAZYPLUG

Eazy Plug: 100% slagingspercentage

Eazy Plug heeft, met zijn organische materialen een vooraf bepaalde pH en EC-waarde en een vaste lucht-waterverhouding.

De Eazy Plug is heel gemakkelijk te gebruiken. Zorg er alleen voor dat de plug altijd het overtollige water kan afvoeren en dat u het niet te veel water kunt geven. Omdat de groeiomstandigheden altijd optimaal zijn, creëert de Eazy Plug een zeer snelle en krachtige beworteling en ontkieming.

Zaden ontkiemen

Bevochtig de plug volledig en plaats uw zaad in het zaadgat. Leg een dunne laag Eazy Mixx toplaag aarde op de plug en spray grondig met water. Zorg ervoor dat de plug overtollig water kan afvoeren en plaats deze in een vochtige en warme omgeving. Wacht dan om het wonder te zien gebeuren. Zo simpel is het!

Stekken steken

Bevochtig de plug volledig en steek uw stek helemaal in het stekgat. Zorg ervoor dat de Eazy Plug overtollig water kan afvoeren en plaats deze in een vochtige en warme omgeving. Er is geen bewortelingsgel of poeder nodig.

Eenvoudig te transplanteren

De Eazy Plug blijft altijd als een geheel met elkaar verbonden. Dit minimaliseert het risico op wortelschade tijdens het sorteren, verplanten of herplanten, waardoor de plant ziekten kan voorkomen.

Onbeperkte houdbaarheid

De Eazy Plug wordt gedroogd geleverd, waardoor deze schoon en licht van gewicht is, onbeperkt houdbaarheid is en er geen risico op schimmels is. Het neemt water zeer gemakkelijk op, met behoud van al zijn vroegere kenmerken.

Verfijnd zoeken

Weergegeven:
Sorteren op: